TESLIN NAROD
Najnoviji rad vizionarskog reditelja Željka Mirkovića.
BRČKO – ZAVRŠENA LIKOVNA KOLONIJA “SAVSKI CVIJET”
U Brčkom je ovog ljeta završena 15. međunarodna lijkovna kolonija “Savski cvijet” koja je okupila slikare-amatere iz regiona.
BRČKO – ODRŽANI MEĐUNARODNI SUSRETI OLDTAJMERA
U organizaciji Sportskog društva “Pobjednik” iz Brčkog ovog ljeta su u ovom gradu održani Međunarodni susreti oldtajmera Brčko 2018. Susreti su dio kulturno-sportske manifestacije “Brčansko ljeto – Savski cvijet 2018”, čiji pokrovitelj je Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.
Program manifestacije Brčansko ljeto – Savski cvijet 2018
U Brčkom će od 1. do 30 avgusta biti održana kulturno-zabavno-sportska manifestacija “Brčansko ljeto – Savski cvijet 2015”.
Član Organizacionog odbora Zvonimir Marić kaže da će manifestacija i ove godine biti regionalnog karaktera.
“U njenom programu je pedesetak kulturnih, muzičkih i sportskih priredbi”, naveo je Marić i dodao da su predviđeni i nastupi muzičkih zvijezda Hanke Paldum i Vesne Zmijanac, te grupa “Divlje jagode” i “Zabranjeno pušenje”.
SAVSKI CVIJET BRČKO 2018: VEČERAS "LAPSUS BAND" NA TRGU MLADIH
U okviru manifestacije "Savski cvijet Brčko 2018." večeras /20.8./ na Trgu mladih u Brčkom održati će se koncert benada "Lapsus band".

Srećna Nova 2018. godina
Srećnu Novu 2018. godinu i Božićne praznike želi vam

Inndex Media d.o.o.
Kako pomoći svom detetu u izboru fakulteta?
Završavanje srednje škole i upis na fakultet predstavlja, prema mnogim istraživanjima, jednu od ključnih vremenskih odrednica u životu. Odluka o izboru fakulteta nije samo važna za budućeg brucoša, već i za njegove roditelje. Najkompleksnije pitanje jeste – kako pomoći svom detetu da napravi ispravnu odluku?
Od naredne godine uvođenje fiskalizacije u Brčko distriktu BiH
5.7.2017. Direktor Direkcije za finansije Brčko distrikta BiH Mato Lučić rekao je danas na konferenciji za medije, održanoj s ciljem informisanja šire javnosti o procesu uvođenja fiskalizacije u distriktu Brčko, da ovaj sistem postoji u oba entiteta BiH te da našoj lokalnoj zajednici predstoji niz koraka kako bi sistem fiskalizacije mogao početi na vrijeme, kako je predviđeno Zakonom o fiskalnim sistemima, odnosno od 1. januara 2018. godine.
Održana 17. redovna sjednica Vlade Brčko distrikta BiH
5.7.2017. Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je na 17. redovnoj sjednici Izvještaj Odjeljenja za prostorno planiranje i imovinskopravne poslove, Službe za legalizaciju bespravno izgrađenih građevina za prva tri mjeseca 2017. godine, kao i Pravilnik o zauzimanju javnih i drugih površina privremenim građevinama na području Brčko distrikta BiH.
Održan okrugli sto na temu "Mehanizam za borbu protiv korupcije u BiH"
3.7.2017. Komisija za borbu protiv korupcije Skupštine Brčko distrikta BiH, uz podršku Kancelarije EUD/EUSR i Misije OEBS-a u BiH, organizovala je za poslanike Skupštine Brčko distrikta BiH i ostale predstavnike vlasti i nevladinih organizacija okrugli sto na temu "Mehanizam za borbu protiv korupcije u BiH".
1
2
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook